Historie

Virksomhedens rødder går tilbage til 1945, hvor Sadelmager Hansen startede i nuværende lokaler – disse lokaler er stadig i anvendelse og efter mange ændringer i nyere tid købte Sadelmager Jytte Wissing virksomheden i 1996 og driver den i samme professionelle form som skete dengang.

Jytte Wissing havde en Vision om en komplet udstyrsbutik med alt til hesten og rytter indenfor alle dele af hestesportens verden. Denne vision har vi reduceret og leverer nu kvalitets sadler og lædervarer til store dele af Ridesportens venner.

Sidste år Juli 2018 Startede KS saddles og vi gik i gang med vores egen produktion af sadler, som er Designet og Konstrueret af Sadelmageren selv.

Det betyder vi Producerer sadler i Sadel Byens Mekka og har virkelig Korte Leverings tider af vore Kvalitets sadler til Dressage – Jumping – Military – Racing sadler.

Kongeå Sadelmager har nu sit eget Brand på Sadler og Lædervarer og mange kendte rytterprofiler er / har været med i Kongeå Sadelmagers store Succes.

År 2019 Startede vi produktion Nr. 2 op, da vi ikke kunne overholde vores leveringstider og det er blevet virkelig en positiv udvikling og en enorm opbakning vi har fået fra vore mange kunder indlands og udlands.

 

PROFIL

Kongeå Sadelmager er en sadelmager virksomhed med mere end 23 års erfaring og med virke primært i Skandinavien. Vi har også kunder i bl.a. Tyskland, Sverige og England.

Kongeå Sadelmager sælger kun de nye kvalitetssadler, vi rådgiver og udfører kontrol, tilpasninger og reparationer af alle sadler med et Sadeltræ. På årsbasis håndterer vi rigtig mange sadler og har stor erfaring af kvalitetssadler i alle mærker.

Kongeå Sadelmager indehaver autorisation fra forskellige sadelfabrikanter. Det indebærer, at vi kan udføre forandringsarbejder og at din sadel altid vil være dækket af vores garanti i forhold til det arbejde, vi udfører.

STOR PLATFORM

Korrekt sadel, hestens ve-og-vel, rytterens indvirken i forhold til sadlen, ekvipagens præstation – det er vores fokusområder.

Kongeå Sadelmager deltager aktivt i udviklingen af nye sadelmodeller med vore sponsorer og vi samarbejder bla med dyrlæger, massører, kiropraktorer, fysioterapeuter.

Foruden produktion og salg, holder vi seminarer / rådgivning omkring sadlens geometri og opbygning samt vigtigheden af sadlen for hestens og rytterens præstationer ift. sadlen, sadelrelaterede problemer etc. for bla dyrlæger, fysioterapeuter, organisationer, foreninger, ride klubber m.m.

Kongeå Sadelmager Danmark har domicil ved Danmark Hellige gral KONGEÅEN i det Sydvest hjøren af Danmark.

VISION OG VÆRDIER
Kongeå Sadelmagers vision er at sikre heste og ryttere en korrekt sadel samt højne kundskab og bevidsthed om sadlens vigtige funktion som kommunikations- og arbejdsredskab for hest og rytter.

Vores værdier er grundlaget for den måde, vi driver vores forretning på:

KORREKTHED OG ANSVARLIGHED
Vores kunder skal altid have en korrekt, kompetent og ansvarlig rådgivning.

KVALITET OG LANGSIGTETHED
Vi vil skabe resultater for vores kunder ikraft af vores kundskaber og kvalitetsprodukter.

INDIVIDUALITET OG INNOVATION
Vi skræddersyr individuelle løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Har du spørgsmål til ovennævnte så Ring eller Mail os!

Telefon +45 75 43 10 98

Mail: info@kongeaasadel.dk