KS SADDLES

MODEL: KS CENTAURUS FLAT SEAT JUMP SADDLE – LEVERES OGSÅ MED NORMALT SÆDE.

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel med fint design udviklet til at betjene ryttere op til World Class. Konfiguration er Single flap der tager hensyn til underlag, så det ikke flytter frem, men bliver på sadellejet.

 
Sadlen er udformet med udvendige knæstøtte og produceret i Real Genuine Kalvelæder. Sadlen kan leveres med Small eller Medium knæstøtte & fast bagstøtte og vinklet så den matcher rigtig mange ryttere. I Sadlen er udviklet en ”Stirrup Channel” så stigremmen ligger nede i sadlen, så den ikke generer rytteren. 

Den leveres i sæde størrelser 16,5 Inch til 18,5 Inch. Bommen / Sadel træet kan udvides meget begge veje og er fleksibel sideværts. 

Garanti
Kalvelæderet 3 års garanti. 
Bommen / Sadel træet 3 års garanti.

MODEL: KS OLYMPIA DRESSAGE SADDLE

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel med unikt Design udviklet til at betjene Ryttere op til MA Niveau. Konfiguration er Single flap der tager hensyn til underlag, så det ikke flytter frem, men bliver på sadellejet. Sadlen er udformet med udvendige knæstøtter og produceret i Real Genuine Kalvelæder. Sadlen kan leveres med Small eller Medium knæstøtte og vinklet så den matcher rigtig mange ryttere.

Sadlen er udviklet en ”Stirrup Channel” så stigremmen ligger nede i sadlen, så den ikke generer rytteren. Den leveres i følgende sæde størrelser 16,5 Inch til 18,5 Inch Bommen / Sadel træet kan udvides fra SMALL til XL.

Garanti:
Kalvelæderet 3 års garanti.
Bommen / Sadel træet 10 års garanti

MODEL: KS PLATINIUM JUMP SADDLE.

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel med rene linjer udviklet til at betjene Ryttere op til LA Niveau. Konfigurationen af sadel er den mere traditionelle Dual Flap sadel. Sadlen er udformet med flytbare knæstøtter og produceret i Real Genuine Kalvelæder. Sadlen kan leveres med Small eller Medium knæstøtte og fast bagstøtte og den matcher rigtig mange ryttere.

Den leveres i sæde størrelser 16,5 Inch til 18,5 Inch. Bommen / Sadel træet kan udvides fra SMALL til XL.

Garanti:
Kalvelæderet 3 års garanti.
Bommen / Sadel træet 10 års garanti.

MODEL: KS OPAL DRESSAGE SADDLE.

Denne sadel er en meget fin sadel med rene design linjer udviklet til at betjene ryttere op til LA Niveau. Konfiguration er den mere traditionelle Dual flap sadel. Sadlen er udformet med flytbar knæstøtte og produceret i Real Genuine Kalvelæder. Sadlen kan leveres med Small eller Medium knæstøtte og du kan vinkle dem så de matcher dig.

Den leveres i følgende sæde størrelser 16,5 Inch til 18,5 Inch Bommen / Sadel træet kan udvides fra SMALL til XL.

Garanti:
Kalvelæderet 3 års garanti.
Bommen / Sadel træet 10 års garanti.

MODEL: KS SYNERGY DRESSAGE SADDLE.

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel med unikt Design udviklet til at betjene Ryttere op til GP Niveau. Konfiguration er Single flap der tager hensyn til underlag, så det ikke flytter frem, men bliver på sadellejet. Sadlen er udformet med udvendig knæstøtte og produceret i Real Genuine Kalvelæder.

Sadlen kan leveres med Small eller Medium eller Large knæstøtte og vinklet så den matcher rigtig mange ryttere. Sadlen er udviklet en ”Stirrup Channel” så stigremmen ligger nede i sadlen, så den ikke generer rytteren. Den leveres i følgende sæde størrelser 16,5 Inch til 18,5 Inch Bommen / Sadel træet kan udvides meget begge veje og er fleksibelt sideværts.

Garanti:
Kalvelæderet 3 års garanti.
Bommen / Sadel træet 3 års garanti.

 

MODEL: KS VICTORY PROF. DRESSAGE SADDLE

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel MED UNIKT DESIGN udviklet til at betjene Rytter op til INTERNATIONAL CLASS/WORLD CUP

Jytte ønskede at producer en Flexibel sadel, som imødekommer kravet – store rygsving, meget bevægelig ryg og som kan støtte den rytter der vil hjælpes til, at sidde i korrekt rytteropstilling så K/M kan ride med i ride retningen og få det bedste resultat i arenaen.

Det blev til denne smukke sadel i ekstra Eksklusiv Læder og Skind kvalitet, som ses nederst på siden.

Ved KS Sadelprøvningen har Jytte Template sadlen med, som tilpasses hesten først og derefter kommer rytter op på sadlen uden et par knæstøtter(support) og så starter vi med Knæstøtte form 1 og går alle 8 modeller igennem og hvis en af dem matcher maksimalt så har vi målet på denne rytters position og derved får hun en sadel der passer hest og rytter til perfektion.

Her ser du den matrix(skabelon) der viser hvordan vi sætter/tegner rytterens knæstøtter ind i vores matrix der sendes til produktionen i England og denne tegning overfører de direkte ned på sadelklapper og dermed har vi en nøjagtighed på ganske få milimeter og dette betyder at rytterens sadel matcher 100% til hest og rytter som kan ride med i ride retningen fordi vedkommende sidder i den rette position på sadel og hest.

På følgende dokumentation ses tydeligt hvor VIP det er, at knæstøtter passes til efter hver rytter!!!

Begge ryttere rider på meget højt niveau, men så stor er forskellen på hvordan en rytter sidder i den samme sadel, men grundet længden på overschenkel og rytterens forskellige bækkener for vi denne forskellighed på den maksimale support for rytteren sådan vedkommende rytter kan sidde i den korrekte rytteropstilling.

#Som information har begge ryttere samme vægt og højde, men forskellen er som tidligere skrevet overschenkel og bækken#

Sådan ser Template sadlen ud som rytteren tester på sin hest og her prøver vi op til 8 forskellige knæstøtter indtil det perfekte match er der for rytteren

Den færdige sadel

Garanti:
Kalvelæderet 3 års Garanti
Bommen / Sadel træet 3 års Garanti.

MODEL: KS SYNERGY REHAB DRESSAGE SADDLE.

Denne sadel er en fantastisk smuk sadel med Unikt Design udviklet til Ryttere I REHAB WORLD CLASS. Konfiguration er Single flap der tager hensyn til underlag, så det ikke flytter frem, men bliver på sadellejet.

Det helt Unikke består i, at rytteren tester sadlen med 8 forskellige Par knæstøtter der sørger forkorrekt rytteropstilling og support til REHAB rytteren.

DER PLACERES OFTE 2 SÆT KNÆSTØTTER PÅ HVER SADEL KLAP. Sadlen er udviklet en ”Stirrup Channel” så stigremmen ligger nede i sadlen, så den ikke generer rytteren. Den leveres i følgende sæde størrelser (15) – 16,5 Inch til 18,5 Inch Bommen / Sadel træet kan udvides meget begge veje og er fleksibelt sideværts.

Garanti:
Kalvelæderet 3 års garanti.
Bommen / Sadel træet 3 års garanti.


KS SaddlesPrestige