Rehab

Jeg kan kun anbefale Kongeå Sadelmager!

Jeg er fysisk handicappet (Spastiker, Scoliose skæv ryg da mine muskler trækker min ryg skæv og Raynauds syndrom (forminsket blodomløb med kroniske gigtligende smerter til følge) og jeg har siden jeg købte min islænder Abel kæmpet for at finde den rigtige sadel, for enten havde jeg ikke nok støtte eller så lå den ikke ordentligt på min hest.

Så fik jeg besøg af Jytte og Steen og vi fandt sammen nogle muligheder som jeg fik lov at prøve og WOW en forskel! som slet ikke har været muligt og jeg havde en helt anden føling med Abel og kunne hjælpe ham meget bedre.Jytte & Steen gav den fantastiske service at jeg kunne låne den sadel jeg sad bedst i og jeg har den så på prøve lige nu – og jeg bliver mere og mere fan!

Adam Ellis sadlen som jeg har fået er ikke ret dyr hvilket er en KÆMPE fordel når man som mig er på SU og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få lavet min helt egen med mig og Abels mål og den speciellavede lægstøtte som jeg har drømt om længe – vi kommer til at give den SÅ meget gas i 2018 stævnesæsonen i vores helt specielle sadel!

Mine varmeste anbefalinger til Kongeå sadelmager, om du er “rask” rytter eller handicappet, de lytter og finder det helt perfekte valg til dig!

Efter at have haft et par andre sadelmagere ude tog jeg kontakt til Kongeåens Sadelmageri ved Jytte og Steen. Jeg blev taget godt imod i telefonen og der blev med stor grundighed spurgt ind til vores behov.

Som para rytter er der mange aspekter der spiller ind når den rigtige sadel skal findes. Vi bookede en sadelafprøvning for at prøve lidt forskellige sadler. En vinder blev en customised Adam Ellis sadel, med special lavet støtte til knæet og baglåret. Gennem Hele forløbet, blev min hest og jeg mødt med stor faglig ekspertise, hjerterum og venlighed både fra Jytte og Steen. Jeg er meget taknemlig for at fundet det helt rigtige match til både min hest og jeg. Jeg ser frem til et fremtidigt samarbejde med kongeåens sadelmageri.

Opdatering:

Der er mange der skriver efter en opdatering på min nye sadel og det er vist ved at være på tide ja #Adamellis og #kongeåenssadelmageri hos Jytte og Steen er kombien af dette pragteksemplar som jeg er sindsyg glad for. Den har lige haft sit 3.mdrs service eftersyn, og sikke en drøm at komme i sadlen igen efter et par finjusteringer. Hvis andre går med tanker om at få special lavet en sadel som passer til jeres egen og hestes krop vil jeg til enhver tid anbefale #kongeåenssadelmageri. Jytte er enormt professionel, har stor faglig expertice og tilmed har de stor erfaring med at hjælpe para-ryttere og vores specielle behov – her på min sadel finder i et ekstra smalt sæde til min meget lille popo, gode store specialtilrettede knæstøttere, speciallavede stigremme og ekstra bagstøttere til mine baglår da muskelmassen i benene ej er at finde bagtil, den er hævet fortil så jeg ikke falder på næsen og med den bedste støtte bagtil som sikrer mig en rigtig god holdning, færre smerter og større udholdenhed under ridningen. Som i kan se rider jeg også med bøjlerne spændt fast til gjorden med små sporeremme, da jeg ellers ikke kan styre mine underben pga manglende muskelmasse. (Hvis nogen skulle være i tvivl så har jeg sygdommen muskelsvind)

#Kongeåenssadelmageri har deres egen fane indenfor para dressage på deres hjemmeside, under fanen REHAB hvor i kan læse min og et par andre kunders historier. Så tøv ikke med at kontakt Steen eller Jytte, for booking af sadeltjek/opmåling hvis i overvejer en special designet sadel. Jeg har ikke fortrudt et sekundt!