Rehab

Annika Lykke Risum

Efter at have haft et par andre sadelmagere ude tog jeg kontakt til Kongeaa Sadel.dk ved Jytte. Jeg blev taget godt imod i telefonen og der blev med stor grundighed spurgt ind til vores behov.

Som para rytter er der mange aspekter der spiller ind når den rigtige sadel skal findes. Vi bookede en sadelafprøvning for at prøve lidt forskellige sadler. En vinder blev en customised KS Saddle Dressur sadel, med special lavet støtte til knæet og baglåret. Gennem Hele forløbet, blev min hest og jeg mødt med stor faglig ekspertise, hjerterum og venlighed fra Jytte. Jeg er meget taknemlig for at have fundet det helt rigtige match til både min hest og jeg. Jeg ser frem til et fremtidigt samarbejde med Kongeaa Sadel.dk

Opdatering:

Der er mange der skriver efter en opdatering på min nye sadel og det er vist ved at være på tide ja #KS saddles og #Kongeaa ssadel.dk hos Jytte og hendes medarbejdere er kombi af dette pragteksemplar som jeg er sindsyg glad for. Den har lige haft sit 3.mdrs service eftersyn, og sikke en drøm at komme i sadlen igen efter et par finjusteringer. Hvis andre går med tanker om at få special lavet en sadel som passer til jeres egen og hestes krop vil jeg til enhver tid anbefale #Kongeaa Sadel.dk. Jytte er enormt professionel, har stor faglig expertise og tilmed har de stor erfaring med at hjælpe para-ryttere og vores specielle behov – her på min sadel finder i et ekstra smalt sæde til min meget lille popo, gode store specialtilrettede knæstøttere, speciallavede stigremme og ekstra bagstøttere til mine baglår da muskelmassen i benene ej er at finde bagtil, den er hævet fortil så jeg ikke falder på næsen og med den bedste støtte bagtil som sikrer mig en rigtig god holdning, færre smerter og større udholdenhed under ridningen. Som i kan se rider jeg også med bøjlerne spændt fast til gjorden med små sporeremme, da jeg ellers ikke kan styre mine underben pga manglende muskelmasse. (Hvis nogen skulle være i tvivl så har jeg sygdommen muskelsvind)

#Kongeaa Sadel.dk har deres egen fane indenfor para dressage på deres hjemmeside, under fanen REHAB hvor i kan læse min og andre kunders historier. Så tøv ikke med at kontakt Kongeaa Sadel.dk, for booking af sadeltjek/opmåling hvis i overvejer en special designet sadel. Jeg har ikke fortrudt et sekund!