Kongeaa Sadel.dk er autoriseret af en række sadelfabrikanter fordi vi selv er Sadelmagere og Sadel Producenter af Heste sadler. Så alt hvad der foretages i vort hus er efter de Forskrifter som Sadelmager uddannelsen lærer/giver.

SADELMAGER

Kongeaa Sadel.dk er Dansk Uddannet sadelmager og ikke tillært i andet land som sadelfitter eller andet, desuden er Sadelmager uddannelsen ikke en beskyttet titel hvilket betyder at alle personer kan kalde sig sadelmager uagtet deres status. Uddannelsen stoppede i 1993 og siden er der ikke uddannet en dansk sadelmager i Kongeriget Danmark. – dette faktum må vi præcisere.

Kongeaa Sadel.dk er uddannede sadelmagerne og vores egen produktioner arbejder kun efter vores eget Kvalitets styrings system, som sørger for en præcision og ensartethed på hver leveret sadel.

Der findes beskrivelser til enhver opgave der udføres på vores to produktioner og alle materialer er nøje beskrevet og der føres ofte tilsyn I England.

At en sadel omstoppes eller bomændres af den samme Sadelmager, som ser sadlen på hesten/ponyen, er garanti for en god tilpasning og kvalitetsarbejde og med alle mål noteret samt det udmålte OMS mål giver en meget fin præcision.

Bomændringer & skift af Gjordstropper kan ske fra dag-til-dag.

Øvrige ændringerne på sadlen tager 10 Arbejdsdage.

Har du spørgsmål til ovennævnte så Ring eller Mail os!

Telefon +45 75 43 10 98

Mail: bogholderi@kongeaasadel.dk