Vores tilpasningsgaranti gælder ved køb af ny sadel – Eller ved en repareret sadel på vores værksted.

Sadlen leveres i korrekte mål til rytteren og til hesten. Sadlen leveres korrekt tilpasset, hvilket indebærer, at sadlen leveres efter mål i relation til hestens/ponyens anatomisk form på Sadeltjek tidspunktet.

Det er vigtigt, at du de første 30 til 60 dage rider med sadlen i alle gangarter.

Alle nye sadler og justeringer er omfattet af vores 70 dages tilpasningsgaranti, såfremt sadlen mod forventning ikke ligger korrekt.

HVIS DEN NYE SADEL IKKE PASSER
Skulle der være sket ændringer hos hesten/ponyen ved sadlens leveringstidspunkt og sadlen ikke passer, tilpasses sadlen i indtil 70 dage efter modtagelsen uden omkostning for dig. Du betaler dog kørsel og halv pris på Sadeltjek samt porto ikke inklusiv.

Er der sket ændringer i dit hestehold og sadlen skal bruges på en anden hest/pony, tilpasser vi sadlen til denne imod betaling.

Nogle heste/ponyer kan have en meget svær anatomisk form eller atypisk bevægelsesmønster, og det kan derfor ske, at din nye sadel evt. skal tilpasses yderligere. Dette sker naturligvis også uden omkostning for dig, dog er kørsel og halv pris på sadeltjek samt porto ikke inklusiv.

Skyldes behovet for ny tilpasning forandringer hos hesten/ponyen på senere tidspunkt, betales iht. gældende prisliste for besøg, kontrol og tilpasning. Se venligst menupunktet “Sadelservice” -> “Priser”

LÅNESADEL
Vi kan ikke stille sadel til rådighed, da chancen for at have en brugt vil være forsvindende lille, at hest og rytters anatomi kan matche.

FORSIKRING
Foruden vor store erfaring baseret på håndtering af rigtig mange sadler årligt og mere end 23 års rådgivning, måltagning, tilpasning og salg af sadler til alle typer af heste og ryttere, har Kongeå Sadelmager en erhvervsforsikring, der også omfatter vore kunde-forhold i de fleste tilfælde.

Har du spørgsmål til ovennævnte så Ring eller Mail os!

Telefon +45 75 43 10 98

Mail: bogholderi@kongeaasadel.dk